Meny
Kundvagn

Inbyggd badtunna till terrassen

Om du är en av de lyckligt lottade som har tillgång till en stor terrass som du gärna vill använda mer än för vanlig uteplats med bord och stolar, har vi en extra häftig idé för dig. Vad sägs om att bygga in en badtunna i terrassen? Det är helt genomförbart och det kan du göra här och nu! Inga mer bekymmer om var du hittar skydd från den heta sommarsolen eller hur du bäst tillbringar de skönaste sommarkvällarna. En badtunna blir garanterat höjdpunkten för varje fest. Den nedsänkbara badtunnan eller terrasspaketet innehåller en glasfiberinsats för badtunna och allt annat du behöver för att bygga in badtunnan i din terrass. Detta innebär att badtunnan levereras tillsammans med grund av impregnerat trä, bottenventil, kamin med tillbehör (2 m skorsten, genomföringar, slangar och klämmor). Självklart ingår även själva glasfiberinsatsen. De nedsänkbara badtunnorna finns i fem färger: mörkblått, ljusblått, mörkgrått, ljusgrått och vitt. Alla badentusiaster bör kunna hitta en lämplig färg. En nedsänkbar badtunna är en bekymmersfri investering för en lång tid framöver. Bara installera och njut, varje dag om du så vill. Nedsänkbara badtunnor finns att köpa i 13 olika storlekar från 800 L badtunna, som passar två personer, till 2300 L badtunna för större sällskap med upp till tio personer samt glasfiberpool i olika storlekar. Visste du förresten att en snygg nedsänkt badtunna även kan öka värdet på din fastighet vid försäljning? 
Glasfiber mini-pool 3500 L passar till användning på terrassen eller som en liten pool nedsänkt i marken. Poolens yta är inte högglansig.Längd: 2500 mmBredd: 1800 mmHöjd: 1600 mmVikt: 150 kg..
  24 419 kr
Denna glasfiberpool rymmer 11 000 L vatten. Man kan sänka poolen helt i marken/altanen eller använda den på marken. Vi rekommenderar att uppvärma vattnet i poolen med vår 60 kW poolvärmare. Det är möjligt att montera filtersystem samt elvärmare till poolen och beställa också andra tillbehör (se neda..
  35 970 kr
Badtunna rymmer 1600 L vatten och är avsedd för 8 personer. Terrasspaketet innehåller allt som behövs för att bygga badtunnan i altanen. Terrasspaket innehåller: glasfiberinsats, grund av tryckimpregnerat trä, avlopp (bottenventil, propp, avloppsrör), extern kamin i marinaluminium med tillbehör (..
  15 389 kr
Badtunna rymmer 1200 L vatten och är avsedd för upp till 5 personer. Terrasspaketet innehåller allt som behövs för att bygga badtunnan i altanen. Terrasspaket innehåller: glasfiberinsats, grund av tryckimpregnerat trä, avlopp (bottenventil, propp, avloppsrör), extern kamin i marinaluminium med ti..
  10 771 kr
Badtunna rymmer 1100 L vatten och är avsedd för upp till 4 personer. Terrasspaketet innehåller allt som behövs för att bygga badtunnan i altanen. Terrasspaket innehåller: glasfiberinsats, grund av tryckimpregnerat trä, avlopp (bottenventil, propp, avloppsrör), 30 kW intern kamin i marinaluminium ..
  11 459 kr
Badtunna rymmer 1000 L vatten och är avsedd för upp till 5 personer. Terrasspaketet innehåller allt som behövs för att bygga badtunnan i altanen. Terrasspaket innehåller: glasfiberinsats, grund av tryckimpregnerat trä, avlopp (bottenventil, propp, avloppsrör), extern kamin i marinaluminium med ti..
  10 771 kr
Badtunna rymmer 1500 L vatten och är avsedd för upp till 6 personer. Terrasspaketet innehåller allt som behövs för att bygga badtunnan i altanen. Terrasspaket innehåller: glasfiberinsats, grund av tryckimpregnerat trä, avlopp (bottenventil, propp, avloppsrör), extern kamin i marinaluminium med ti..
  13 017 kr
Badtunna rymmer 800 L vatten och är avsedd för upp till 2 personer. Terrasspaketet innehåller allt som behövs för att bygga badtunnan i altanen. Terrasspaket innehåller: glasfiberinsats, grund av tryckimpregnerat trä, avlopp (bottenventil, propp, avloppsrör), extern kamin i marinaluminium med tillbe..
  8 480 kr
Badtunna Koriks 1650 L rymmer 1650 L vatten och är avsedd för 4-6 personer. Den här badtunnan i akryl är hygienisk och den är ytterst lätt att rengöra och sköta. Färgen är Sterling Silver. Terrasspaket innehåller: akrylinsats, grund av tryckimpregnerat trä, avlopp (bottenventil, propp, avloppsrör..
  16 787 kr
Badtunna rymmer 2300 L vatten och är avsedd för upp till 10 personer. Terrasspaketet innehåller allt som behövs för att bygga badtunnan i altanen. Terrasspaket innehåller: glasfiberinsats, grund av tryckimpregnerat trä, avlopp (bottenventil, propp, avloppsrör), extern kamin i marinaluminium med t..
  17 922 kr
Badtunna rymmer 1700 L vatten och är avsedd för upp till 6 personer. Terrasspaketet innehåller allt som behövs för att bygga badtunnan i altanen. Terrasspaket innehåller: glasfiberinsats, grund av tryckimpregnerat trä, avlopp (bottenventil, propp, avloppsrör), extern kamin i marinaluminium med ti..
  15 389 kr
Badtunna rymmer 600 L vatten och är avsedd för upp till 2 personer. Terrasspaketet innehåller allt som behövs för att bygga badtunnan i altanen. Terrasspaket innehåller: glasfiberinsats, grund av tryckimpregnerat trä, avlopp (bottenventil, propp, avloppsrör), extern kamin i marinaluminium med tillbe..
  7 964 kr
Visar 1 till 12 av 12 (1 Sidor)