Meny
Kundvagn

Om oss

Koriks-Fiiber började tillverka glasfiberprodukter redan 1976 och glasfiberbadtunnor 2008. Sen den tiden har företaget vuxit och utvecklat sig – antalet medarbetare är tio gånger större än i 2008. Vi har fått en utmärkelse som ett snabbväxande företag två år i rad: 2014 och 2016. Vårt breda sortiment gör oss till en av de största badtunnetillverkarna i Norden.

Tack vare den ständiga produktutvecklingen och designandet av nya modeller kan vi för tillfället erbjuda 11 modeller av glasfiber, en modell av polyetylen och en modell av akryl. I framtiden vill vi erbjuda fler modeller av akryl, därför planerar vi att utveckla just denna produktlinje inom de närmaste åren. Förutom vårt ständiga utbud, utför vi även skäddarsydda arbeten till flera kända badtunneåterförsäljare i Norden. Vi arbetar ständigt med produktutveckling och design. Vi använder endast de bästa kvalitetsmaterialen i produktionen och det är därför badtunnorna har lång livslängd och håller ett bra utseende i många år.

Vi erbjuder våra kunder lösningar som passar just deras önskemål, behov och användningsområden – från kompletta badtunnor som är färdiga att använda till paket där alla delar finns separat så att man kan bygga en badtunna efter egen smak. Dessutom har vi ett stort utbud av tillbehör vilket underlättar användandet av tunnan. Den moderna badtunnan är i stort sett lika bekväm som utespabaden fast mycket plånboksvänligare.

Vi exporterar drygt 70% av våra produkter till Finland, Sverige, Norge, Danmark, Nederländerna, Belgien, Romanien, Frankrike och Tyskland, där våra kunder är både återförsäljare och privata personer. Vi har bra samarbetspartners som hjälper oss att erbjuda transport över hela Europa till förmånliga priser.

Produkter av hög kvalitet samt en professionell kundservice är ytterst viktigt för oss. Badtunna är inte enbart en produkt utan någonting utöver det – en investering för både kropp och själ samt ett medel för att höja värdet av fastigheten.

Badtunneexperter skapar kvalitet och stämning!