Meny
Kundvagn

Vedeldade badtunnor

Traditionella, vedeldade badtunnor

Om du gillar finsk bastu, men har aldrig provat en badtunna förut, rekommenderar vi det starkt. Och det betyder inte att du måste byta ut din finska bastun mot en badtunna. Tvärtom, du kan inte ens föreställa dig hur väl de två kompletterar varandra! För finns det någon bättre idé för trevlig tillvaro med ett gäng vänner än bad i två bastur i stället för en! De som vill kan kasta bad i bastun, medan andra har det skönt i en varm badtunna. Det låter som ett recept för en bra fest, eller hur? Vedeldade badtunnor är den vanligaste typen av badtunna. Även om du har vant dig vid bekväm centralvärme i hemmet är en vedeldad badtunna inget som en riktig bastuentusiast inte kan hantera. Har du bara tillräckligt med torr ved är det bara att köra. Samtidigt så behöver ju inte vattnet alltid vara varmt. Under varma sommardagar eller efter en bastu är det extra skönt att i stället glida ner i en svalkande badtunna. Vårt sortiment innehåller badtunnor med både glasfiber- och akrylinsats, med plats för två till tio personer. Bland badtunnor med glasfiberinsats kan du välja mellan fem färger, medan akrylinsatser erbjuder vi i två färger  silverfärgad (Sterling Silver) och mörkgrå (Pearl Shadow). Alla vedeldade badtunnor levereras med badtunneinsats, extern kamin med tillbehör (2 m skorsten, genomföringar, slangar, klämmor), avlopp, trä grund och träpanel. Allt du behöver göra är att välja rätt plats, ha tillräckligt med ved och det är klart att elda på, precis som en bastu! Förutom kompletta badtunnor har vi ett brett utbud av olika tillbehör som gör det extra lätt att underhålla och njuta av din badtunna. Köper du till ett lock för badtunnan håller du dessutom vattnet i tunnan rent från skräp. Nackstöd och avlastningsbord blir absoluta favoriter för dina badgäster men även filtersystem och rengöringsmedel är bra att tänka på.
Badtunna Koriks 1200 L rymmer 1200 liter vatten och är avsedd för 5 personer. Den här badtunnan i glasfiber är hygienisk och den är ytterst lätt att rengöra och sköta. Komplett badtunna innehåller: glasfiberinsats, trä grund, träpanel, avlopp (bottenventil, propp, avloppsrör), extern kamin i mari..
  15 607 kr
Badtunna Koriks 1500 L rymmer 1500 liter vatten och är avsedd för 6 personer. Den här badtunnan i glasfiber är hygienisk och den är ytterst lätt att rengöra och sköta. Komplett badtunna innehåller: glasfiberinsats, trä grund, träpanel, avlopp (bottenventil, propp, avloppsrör), extern kamin i mari..
  18 277 kr
Badtunna Koriks 2300 L rymmer 2300 liter vatten och är avsedd för 10 personer. Den här badtunnan i glasfiber är hygienisk och den är ytterst lätt att rengöra och sköta. Komplett badtunna innehåller: glasfiberinsats, trä grund, träpanel, avlopp (bottenventil, propp, avloppsrör), extern kamin i mar..
  25 485 kr
Badtunna Koriks 1400 L rymmer 1400 liter vatten och är avsedd för 4 personer. Den här badtunnan i glasfiber är hygienisk och den är ytterst lätt att rengöra och sköta. Komplett badtunna innehåller: glasfiberinsats, trä grund, träpanel, avlopp (bottenventil, propp, avloppsrör), extern kamin i mari..
  18 277 kr
Badtunna Koriks 1700 L rymmer 1700 liter vatten och är avsedd för 6 personer. Den här badtunnan i glasfiber är hygienisk och den är ytterst lätt att rengöra och sköta. Komplett badtunna innehåller: glasfiberinsats, trä grund, träpanel, avlopp (bottenventil, propp, avloppsrör), extern kamin i mari..
  21 016 kr
Badtunna Koriks 600 L rymmer 600 liter vatten och är avsedd för 2 personer. Den här badtunnan i glasfiber är hygienisk och den är ytterst lätt att rengöra och sköta. Komplett badtunna innehåller: glasfiberinsats, träpanel, avlopp (bottenventil, propp, avloppsrör), extern kamin i marinaluminium med t..
  12 055 kr
Badtunna Koriks 1600 L rymmer 1600 liter vatten och är avsedd för 8 personer. Den här badtunnan i glasfiber är hygienisk och den är ytterst lätt att rengöra och sköta. Komplett badtunna innehåller: glasfiberinsats, trä grund, träpanel, avlopp (bottenventil, propp, avloppsrör), extern kamin i mari..
  21 016 kr
Badtunna Koriks 1100 L rymmer 1100 liter vatten och är avsedd för upp till 4 personer. Den här badtunnan i glasfiber är hygienisk och den är ytterst lätt att rengöra och sköta. Komplett badtunna innehåller: glasfiberinsats, trä grund, träpanel, avlopp (bottenventil, propp, avloppsrör), 30 kW inte..
  16 295 kr
Badtunna Koriks 1000 L rymmer 1000 liter vatten och är avsedd för 5 personer. Den här badtunnan i glasfiber är hygienisk och den är ytterst lätt att rengöra och sköta. Komplett badtunna innehåller: glasfiberinsats, träpanel, avlopp (bottenventil, propp, avloppsrör), extern kamin i marinaluminium ..
  15 607 kr
Badtunna Koriks 1800 L rymmer 1800 liter vatten och är avsedd för 8 personer. Badtunna i plast (polyetylen) är hygienisk och lätt att rengöra och sköta. Denna modell tillverkas med yttre plastpanel men det är möjligt att lägga till träpanel. Komplett badtunna innehåller: badtunna i plast (poly..
  12 124 kr
Badtunna Koriks 800 L rymmer 800 liter vatten och är avsedd för 2 personer. Den här badtunnan i glasfiber är hygienisk och den är ytterst lätt att rengöra och sköta. Komplett badtunna innehåller: glasfiberinsats, träpanel, avlopp (bottenventil, propp, avloppsrör), extern kamin i marinaluminium med t..
  12 571 kr
Badtunna Koriks 1650 L rymmer 1650 L vatten och är avsedd för 4-6 personer. Den här badtunnan i akryl är hygienisk och den är ytterst lätt att rengöra och sköta. Färdigt set innehåller: akrylinsats, grund, träpanel (oljad), avlopp (bottenventil, propp, avloppsrör), 30 kW extern kamin i marinalumi..
  24 408 kr
Visar 1 till 12 av 13 (2 Sidor)