• et
  • fi
  • sv
  • en
Prisförfråga Produkten har blivit tillagd till prisförfrågan
Prisförfrågan skickad med framgång!
Dutrion-tabletter till badtunnan

Dutrion-tabletter till badtunnan

Tillbaka

VAD ÄR DUTRION
Dutrion är ett effektivt desinfektionsmedel med de bästa desinfektionsegenskaperna bland den nyare generationen av desinfektionsmedel som har uppnått stor popularitet i många länder. Duka Production erbjuder en förnyande desinfektionsteknologi i form av de snabbt upplösbara Dutrion-tabletterna som strax bildar en 0,2-0,4% klordioxidlösning i vatten. Denna teknologi ersätter fullständigt många av de reningsmetoder och -ämnen som tidigare har använts i bassänger och badtunnor. Dutrions klordioxid ger övertygande resultat som uppfyller de krav som ställs till användningen av badtunnor (bassäng) och badgästernas säkerhet!
Genom att använda Dutrions kloroxid för desinfektion av din badtunna undviker du många oönskade följdverkningarna som orsakades av klassiska desinfektionsmedel.
Inget behov av ytterliga medel mot alger.
Effektiv vid pH-värden från 4 till 10.

Du får inte blanda ihop klordioxid med desinfektionsmedel som innehåller klor. De är skilda saker och har inte med varandra att göra! Det finns inget fritt klor i Dutrion!

ANVÄNDNING AV DUTRION-TABLETTERNA
Vi rekommenderar att använda 1-2 gram Dutrion-tabletter per 100 liter vatten. Du kan komma tabletterna direkt i badtunnan utan dosmätare (skimmer). Om du har filtersystem, bör du slå på det tills att tabletterna har lösts upp.
I tabellen nedan ser du den rekommenderade mängd tabletter i gram för våra badtunnor.
Koriks 1000L, 1100L, 1200L – 12g till 20g
Koriks 1500L, 1600L, 1650L, 1700L – 16g till 32g
Koriks 1800L – 16g till 34g
Koriks 2300L – 22g till 44g
Kombinera 4g- och 20g-tabletter för att uppnå rätt mängd.
Hur ofta tabletterna ska användas beror på vattentemperaturen, användningen av badtunnan och om tunnan skyddas av lock, men minst en gång i veckan rekommenderas.

Stort paket innehåller 12 st. 20g tabletter.
Litet paket innehåller 12 st. 4g tabletter.