• et
  • fi
  • sv
  • en

Om företaget

Koriks-Fiiber började tillverka glasfiberprodukter redan 1976 och glasfiberbadtunnor 2008. Sen den tiden har företaget vuxit och utvecklat sig – antalet medarbetare är tio gånger större än för 10 år sedan. Vi har fått en utmärkelse som ett snabbväxande företag två år i rad: 2014 och 2016. Vårt breda sortiment gör oss till en av de största badtunnetillverkarna i Norden.

Tack vare den ständiga produktutvecklingen och designandet av nya modeller kan vi för tillfället erbjuda sju modeller av glasfiber, fyra modeller trätunnor, en modell av polyetylen och en modell av akryl. I framtiden vill vi erbjuda fler modeller av akryl, därför planerar vi att utveckla just denna produktlinje inom de närmaste åren. Förutom vårt ständiga utbud, utför vi även skäddarsydda arbeten till flera kända badtunneåterförsäljare i Norden.

Vi erbjuder våra kunder lösningar som passar just deras önskemål, behov och användningsområden – från kompletta badtunnor som är färdiga att använda till paket där alla delar finns separat så att man kan bygga en badtunna efter egen smak. Dessutom har vi ett stort utbud av tillbehör vilket underlättar användandet av tunnan. Den moderna badtunnan är i stort sett lika bekväm som utespabaden fast mycket plånboksvänligare.

Vi arbetar kontinuerligt med design och utveckling av nya modeller samt med komplettering av de nuvarande modellerna. För oss är det självklart att använda det bästa materialet för att kunna erbjuda högsta kvalitet. Detta bidrar till att vi kan ge våra badtunneinsatser och kaminer en treårig garanti.

Vi exporterar drygt 90 % av våra produkter till Finland, Sverige, Norge och Danmark, där våra kunder är både återförsäljare och privata personer. Vi har bra samarbetspartners som hjälper oss att erbjuda transport över hela Europa till förmånliga priser.

Produkter av hög kvalitet samt en professionell kundservice är ytterst viktigt för oss. Badtunna är inte enbart en produkt utan någonting utöver det – en investering för både kropp och själ samt ett medel för att höja värdet av fastigheten.

Badtunneexperter skapar kvalitet och stämning!

KINGITUS!

Telli kümblustünni komplekt ja saa kingituseks kott basseinisoola (25kg) TASUTA

KÜMBLUSTÜNNIDEGA TUTVUMA

Teeme iga nädal mõnusa eripakkumise mõnele tootele. Liitu meie uudiskirjaga ja oled alati esimeste seas, kes pakkumise omale mugavalt postkasti saab

Olete edukalt uudiskirja tellinud

Ilmnes viga. Palun proovi uuesti.

KORIKS-FIIBER will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.

GÅVA TILL DIG!

Beställ ett pool set och du får som gåva en påse  pool-salt (25 kg)

BEKANTA DIG MED VÅR BADTUNNESORIMENT

Varje vecka publicerar vi ett fint specialerbjudande från vårt sortiment.
Beställ nyhetsbrevet och så får du alltid bland dom första erbjudandet till din postlåda.

Du har prenumererat på nyhetsbrevet

Det uppstod ett fel när du försökte skicka din begäran. Var god försök igen

Badtunna byggsats från badtunnaexpert will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.