Meny
Kundvagn

Komplett badtunna

Kompletta badtunnor färdiga att användas

Kompletta badtunnor som är färdiga att användas direkt är avsedda för alla som inte vill eller har tid att sätta sig in i hopmontering av en fullgod badtunna men som gärna vill ha en egen badtunna till huset eller stugan. Badtunna är en perfekt utrustning för alla bastu- och badentusiaster, då den alltid är skön att använda, året runt. Även när det är riktigt kallt ute är det skönt att ta ett bad i tunnan. Tänk dig själv beundrandes av fyrverkerier på nyårsafton medan du njuter av det varma vattnet! Med tanke på de senaste årens ovanligt varma somrar känns även ett kallt sommarbad i badtunnan helt oumbärligt. En komplett badtunna innehåller allt du behöver: glasfiber- eller akrylinsats, trä grund, träpanel, avlopp och en kamin i saltvattenbeständigt aluminium med tillbehör (2 m skorsten, genomföringar, slangar och klämmor). Det enda du behöver göra är att välja rätt storlek och boka tid för installation, vilket du dock även klarar själv om du är bra på att fixa. Då har du en egen badtunna och ditt nya sköna liv kan börja. En "sidoeffekt" av att ha badtunna kan vara att alla dina vänner plötsligt vill komma och hälsa på dig. För faktumet är att en badtunna verkligen är en häftig grej att ha. Koriks-Fiibers sortiment innehåller badtunnor från 800 liter till 2300 liter, välj storlek beroende på hur många personer du vill ska kunna bada samtidigt i tunnan. I badtunnan på 800 liter finns det gott om plats för två personer och i badtunnan på 2300 liter för hela tio personer. Naturligtvis har vi ett bra utbud med tillbehör att köpa till såsom extra belysning, nackstöd, trappa, lock och mycket mer. 
Vi kan bygga Koriks 1600 L badtunna på släpvagn.INNEHÅLL: glasfiberinsats, basram, 37 kW ugn (med frontpanel i rostfritt stål), glasdörr, kompositfinish, trappa (komposit), dryckeshållare, värmeisolerat täcklock (uretan), avlopp, 750 kg (totalvikt) släpvagn. Ytterligare tillbehör (t.ex. LED belysn..
  65 202 kr
Vi kan bygga Koriks 1650 L badtunna på släpvagn.INNEHÅLL: glasfiberinsats, basram, 37 kW ugn (med frontpanel i rostfritt stål), glasdörr, kompositfinish, trappa (komposit), värmeisolerat täcklock (uretan), avlopp, 750 kg (totalvikt) släpvagn. Ytterligare tillbehör (t.ex. LED belysning, bubbelsystem)..
  68 594 kr
Badtunna Koriks 1200 L rymmer 1200 liter vatten och är avsedd för 5 personer. Den här badtunnan i glasfiber är hygienisk och den är ytterst lätt att rengöra och sköta. Komplett badtunna innehåller: glasfiberinsats, trä grund, träpanel, avlopp (bottenventil, propp, avloppsrör), extern kamin i mari..
  15 607 kr
Badtunna Koriks 1500 L rymmer 1500 liter vatten och är avsedd för 6 personer. Den här badtunnan i glasfiber är hygienisk och den är ytterst lätt att rengöra och sköta. Komplett badtunna innehåller: glasfiberinsats, trä grund, träpanel, avlopp (bottenventil, propp, avloppsrör), extern kamin i mari..
  18 277 kr
Badtunna Koriks 1650 L rymmer 1650 L vatten och är avsedd för 4-6 personer. Den här badtunnan i akryl är hygienisk och den är ytterst lätt att rengöra och sköta. Färdigt set innehåller: akrylinsats, grund, träpanel (oljad), avlopp (bottenventil, propp, avloppsrör), 30 kW extern kamin i marinalumi..
  24 408 kr
I början av 2023 utökade vi vårt produktsortiment med oss veterligen världens största badtunna. Badtunnan har en diameter på 3,49 meter och är utrustat med två stycken kaminer på 50 kW. Badtunnan är byggd på ett trädäck av impregnerat virke. Badtunnan har plats för upp till 20 personer. Tack vare tv..
  143 008 kr
Badtunna Koriks 2300 L rymmer 2300 liter vatten och är avsedd för 10 personer. Den här badtunnan i glasfiber är hygienisk och den är ytterst lätt att rengöra och sköta. Komplett badtunna innehåller: glasfiberinsats, trä grund, träpanel, avlopp (bottenventil, propp, avloppsrör), extern kamin i mar..
  25 485 kr
Badtunna Koriks 600 L rymmer 600 liter vatten och är avsedd för 2 personer. Den här badtunnan i glasfiber är hygienisk och den är ytterst lätt att rengöra och sköta. Komplett badtunna innehåller: glasfiberinsats, träpanel, avlopp (bottenventil, propp, avloppsrör), extern kamin i marinaluminium med t..
  12 055 kr
Badtunna Koriks 1700 L rymmer 1700 liter vatten och är avsedd för 6 personer. Den här badtunnan i glasfiber är hygienisk och den är ytterst lätt att rengöra och sköta. Komplett badtunna innehåller: glasfiberinsats, trä grund, träpanel, avlopp (bottenventil, propp, avloppsrör), extern kamin i mari..
  21 016 kr
Badtunna Koriks 1600 L rymmer 1600 liter vatten och är avsedd för 8 personer. Den här badtunnan i glasfiber är hygienisk och den är ytterst lätt att rengöra och sköta. Komplett badtunna innehåller: glasfiberinsats, trä grund, träpanel, avlopp (bottenventil, propp, avloppsrör), extern kamin i mari..
  21 016 kr
Badtunna Koriks 1400 L rymmer 1400 liter vatten och är avsedd för 4 personer. Den här badtunnan i glasfiber är hygienisk och den är ytterst lätt att rengöra och sköta. Komplett badtunna innehåller: glasfiberinsats, trä grund, träpanel, avlopp (bottenventil, propp, avloppsrör), extern kamin i mari..
  18 277 kr
Badtunna Koriks 1100 L rymmer 1100 liter vatten och är avsedd för upp till 4 personer. Den här badtunnan i glasfiber är hygienisk och den är ytterst lätt att rengöra och sköta. Komplett badtunna innehåller: glasfiberinsats, trä grund, träpanel, avlopp (bottenventil, propp, avloppsrör), 30 kW inte..
  16 295 kr
Visar 1 till 12 av 20 (2 Sidor)