Meny
Kundvagn

Lock till badtunnor

Det isolerade locket i uretan är fyllt med 100 mm polyuretanskum. Uretanlock förkortar uppvärmningstiden märkligt och skyddar också mot tung snö. Men vi rekommenderar inte att sitta eller gå på locket. Uretanlocket kan fästas till panelen av tunnan och lockas med kod så att små barn inte kan öppna l..
  2 510 kr
Lock av PVC-material för att täckä badtunnan och hindra smutsen att komma in i vattnet. Locket är mjukt, dvs. en presenning (vit kulör). Locket har inga isolerande egenskaper. PVC-lock kan inte skydda mot tung snö varken ta andra belastningar på locket! Alla lock är tillverkade speciellt för våra eg..
  905 kr
Locklyft gör det enklare att sätta på eller ta bort det tjocka locket (100 mm uretan) av modellen Koriks 1650 L. Det är möjligt att öppna bara halva eller hela locket...
  2 189 kr
Lock av polykarbonat (Makrolon®). Hindrar smutsen att komma in i vattnet och förkortar uppvärmningstid. Alla lock är tillverkade speciellt för våra egna badtunnemodeller men vissa kan passa också till andra badtunnor. Om du behöver ett lock för en badtunna som inte är tillverkad hos oss på Koriks-Fi..
  2 051 kr
Visar 1 till 4 av 4 (1 Sidor)