Meny
Kundvagn

Elvärmare

Vattnet måste cirkulera jämnt i kaminen när man eldar den. Om kaminen inte är placerad så att den naturliga cirkulationen är garanterad måste man använda en cirkulationspump för att skapa den konstanta vattencirkulationen. Pumpen kan skapa cirkulationen bara om det finns tillräckligt vatten i badtun..
  2 292 kr
Elvärmesatsen Swim&Fun 3 kW är prisvärd och enkel att använda. 3 kW värmare, 250 W cirkulationspump med tidur, filterenhet, filterkulor, bussningar, slangar och klämmor ingår i satsen. Tillverkare av enheter: Swim&Fun. Alla enheter är enfas (230 V) och har uttag. Kraftförsörjningen till utta..
  5 936 kr
Elecro Nano SPA 3 kW är en elvärmesats med tillförlitlig titanvärmare. Värmaren 3kW Elecro Nano SPA, 250 W cirkulationspump med tidur, filterenhet, filterkulor, bussningar, slangar och klämmor ingår i satsen. Tillverkare av enheter: Swim&Fun och Elecro (tillverkad i Storbritannien). Alla enheter..
  8 319 kr
Elecro Nano SPA 3 kW plus  är en elvärmesats med en tillförlitlig titanvärmare och en särskild elcentral för badtunnor. Värmaren 3kW Elecro Nano SPA, 250 W cirkulationspump (utan tidur), särskilt elcentral med tidur, filterenhet, filterkulor, bussningar, slangar och klämmor ingår i satsen. Till..
  11 597 kr
Elecro Optima Compact 3kW är en elvärmesats med en värmare i premiumklassen och en särskild elcentral för badtunnor. Värmaren Elecro Optima Copact i premiumklassen är utrustad med en LCD-display och är styrs helt elektroniskt. Kan styras med en app över wifi eller Bluetooth. Värmaren 3kW Elecro Opti..
  20 546 kr
Elecro Optima Compact 6kW är en kraftfull elvärmesats med en värmare i premiumklassen och en särskild elcentral för badtunnor. Värmaren Elecro Optima Compact i premiumklassen är utrustad med en LCD-display och är helt elektroniskt styrd. Kan styras med en app över wifi eller Bluetooth. Värmaren 6kW ..
  23 479 kr
Elecro Optima Compact 9kW är den mest kraftfulla elvärmesatsen med en värmare i premiumklassen och en särskild elcentral för badtunnor. Värmaren Elecro Optima Compact i premiumklassen är utrustad med en LCD-display och är helt elektroniskt styrd. Kan styras med en app över wifi eller Bluetooth. Värm..
  23 732 kr
Elcentral som är särskilt avsedd för badtunnor har 6 uttag med 230 V, varav 3 är anslutna via ett tidur. Dessa tre uttag används för värmaren, cirkulationspumpen och eventuellt UVC-vattenrenaren (ingår ej i satsen). Med hjälp av ett tidur kan du värma upp eller filtrera din badtunna precis när elpri..
  3 277 kr
Elcentral som är särskilt avsedd för badtunnor har 6 uttag med 230 V, varav 2 är anslutna via en kontaktor som aktiveras antingen av värmaren eller av tiduret i elcentralen. Dessa två uttag används för cirkulationspumpen och eventuellt UVC-vattenrenaren (ingår ej i satsen). Elcentralen är försedd me..
  5 672 kr
Elcentral som är särskilt avsedd för badtunnor har 5 uttag med 230 V, varav 2 är anslutna via en kontaktor som aktiveras antingen av värmaren eller tiduret i elcentralen.  Dessa två uttag används för cirkulationspumpen och eventuellt UVC-vattenrenaren (ingår ej i satsen). Dessutom finns det ett..
  6 016 kr
Visar 1 till 12 av 17 (2 Sidor)